• head_banner_01

nyheter

Verneutstyr for ledd

Håndleddsbeskytter, knebeskytter og belte er tre ofte brukte beskyttelsesenheter i fitness, som hovedsakelig virker på ledd.På grunn av fleksibiliteten til leddene er strukturen mer kompleks, og den komplekse strukturen bestemmer også sårbarheten til leddene, så håndleddsbeskytter, knebeskyttelse og belte produseres.Imidlertid er forbrukerne fortsatt skeptiske til rollen til denne typen verneutstyr og er også svært sammenfiltret når de kjøper det.
Det er to hovedårsaker:
1. Kjenner du ikke til prinsippet om leddbeskyttelse med verneutstyr?
2. Det finnes mange typer beskyttere på markedet.Jeg vet ikke hvilken jeg skal velge?
Svarene på spørsmålene ovenfor vil bli gitt nedenfor.

Håndleddsbeskytter
Håndleddet er et av de mest fleksible leddene i kroppen, men fleksibilitet representerer svakhet.Som det fremgår av figuren nedenfor, er håndleddsleddet sammensatt av flere stykker av brukne bein, med leddbånd koblet mellom dem.Hvis håndleddet utsettes for feil kompresjon i lang tid, vil leddgikt oppstå.Når vi trykker på håndleddet, er den overdrevne bøyningen av håndleddet under unormal kompresjon, så vi kan forhindre håndleddsskade ved å holde håndflaten oppreist på linje med underarmen. Håndleddbeskyttelsens funksjon er å bruke elastisiteten til å hjelpe oss med å bryte håndflaten tilbake til oppreist stilling.
Du vil vite herfra at håndleddsbeskytteren med stor elastisitet vil spille en rolle i kondisjon, så håndleddsbeskytteren med bandasjetype på markedet har høy elastisitet og er en nødvendig beskyttelsesanordning for treningspublikum, mens basketballhåndleddbeskyttelsen med håndklemateriale brukes hovedsakelig til å blokkere svettestrømmen fra armen til håndflaten, og dermed påvirke følelsen av å spille ball, så den er ikke egnet for fitness.
Hvis håndleddet er skadet, er ikke basketballhåndleddsbeskytteren og bandasjehåndleddsbeskytteren de beste beskytterne.De kan ikke forhindre håndleddets bevegelse.Det skadde håndleddet må hvile og bruke faste hansker for å passivt forhindre håndleddets bevegelse.

knebeskytter
Fleksibiliteten til kneleddet er mye lavere enn håndleddets, men det er også en sårbar del.I dagliglivet utsettes kneleddet for mye press.I følge forskning er trykket fra bakken til kneet når man går 1-2 ganger det av menneskekroppen, og trykket når man sitter på huk vil være større, så elastisiteten til kneputen er ubetydelig foran trykket, så kneputen er også en overflødig gjenstand for treningsmengden. Det er bedre å styrke quadriceps og hofteleddet for å redusere trykket på kneet enn å bruke knebeskyttere.
Og de bandasjeformede knebeskytterne vil hjelpe oss med å jukse med å sitte på huk.Denne typen knebeskyttere vil ha en god retur etter å ha blitt presset og deformert, noe som vil hjelpe oss å reise oss lettere.Hvis vi bruker denne typen knebeskyttere under konkurransen, vil det hjelpe utøverne å vinne plassen, men å bruke knebeskyttere på vanlig trening er å lure oss selv.
I tillegg til knebeskyttere av bandasjetype, finnes det også knebeskyttere som kan settes direkte på bena.Denne typen kneputer kan holde varmen og forhindre at kneleddet blir kaldt, og den andre er å hjelpe personer som har skadet kneleddet med å fikse beinleddet og redusere smerte.Selv om effekten er liten, vil den også ha en liten effekt.

Belte
Her må vi rette en feil.Treningsbeltet er ikke et midjebeskyttelsesbelte, men et bredt og mykt midjebeskyttelsesbelte.Dens funksjon er å opprettholde helsen, og den kan korrigere sittestillingen og holde varmen.
Midjebeskyttelsens rolle er å korrigere eller holde varmen.Dens rolle er forskjellig fra vektløfterbeltet.
Selv om midjebeltet i fitness kan spille en liten rolle for å beskytte korsryggen, kan det bare beskyttes indirekte.
Så vi bør velge vektløfterbeltet med samme bredde i fitness.Denne typen belte er ikke spesielt bredt, noe som bidrar til kompresjon av abdominal luft, mens beltet med tynn front og bred bakside ikke er særlig bra for tung vekttrening, fordi for bred rygg vil påvirke kompresjonen av luft.
Det anbefales ikke å bruke belte når du trener vekter under 100 kg, fordi dette vil påvirke treningen av de tverrgående magemusklene, som også er viktige muskler for å stabilisere kroppen.
sammendrag
Generelt vil bruk av knebøy i det kroppsbyggende utstyret øke trykket på korsryggen og forårsake skader, og bruk av knebeskyttere vil hjelpe oss med å jukse.


Innleggstid: Mar-03-2023